Community voor freelancers & ondernemers

In onze LikeBirds community vind je gedreven business owners die zelf bepalen hoe, wat, waar en met wie ze werken. Het zijn ‘vrije vogels’, just like birds.

Creatives weten ons vlot te vinden, maar ook profielen aangetrokken tot een creatieve, open vibe voelen zich thuis. Het resultaat is een divers, warm nest.


LIKEBIRDS COWORKING COMMUNITY

Wat zijn de voordelen?


boeiend
netwerk

Bouw je netwerk op in een ongedwongen sfeer. Alles kan, niets moet. We creëren meerdere momenten waar members elkaar kunnen leren kennen. We noemen het wel eens ‘slow networking’. Er is tijd. Zalig. Maar vooral, het stimuleert duurzame (professionele) relaties. Yes, meer van dat please.

collega
coworkers

Een eigen business runnen (zelfs met een team) kan eenzaam zijn. Bij LikeBirds vind je 'collega-ondernemers' om mee van gedachten te wisselen, een concept af te toetsen en eens ongeremd te lachen. Dat is niet alleen goed voor je business, er ontstaan ook vriendschappen.

diverse groep met
verschillende expertises

Onze community is divers met members in allerlei branches; communicatie, coaching, architectuur, fashion, copywriting, marketing, events, ... Deze mix van profielen is verrijkend. Onbewust leer je van elkaar en zo ontstaan er ook leuke opportuniteiten.

kansen om
samen te werken

We willen een omgeving creëren die aanzet tot samenwerken. En dat mag je breed interpreteren: van inspiratie uitwisselen en ergens een member introduceren tot het uitrollen van een nieuw concept in co-creatie. Het is een aanstekelijke cultuur die voor vleugels zorgt.

vriendelijke &
open attitude

In onze community hangt een losse, vriendelijke sfeer, bovendien neemt ons LikeBirds-team zoveel mogelijk drempels weg. We stellen (nieuwe) members op hun gemak, betrekken ze bij de groep en bij de gesprekken. Zo leer je makkelijker de andere birdies kennen en maak je ten volle deel uit van de LikeBirds-family.

inspiratie &
motivatie

Een creatieve community met ambitieuze ondernemers & freelancers is een grote, warme bron van inspiratie & motivatie. Zien waar anderen mee bezig zijn, nieuwe stappen vooruitzetten, nieuwe producten lanceren… Het sparkt ideeën en geeft een extra push.


COMMUNITY IS EVERYTHING

We  together!TESTIMONIALS

Wat onze members zeggen

Heleen Rijckaert
founder Fons & learning consultant

“Een casual babbel, van gedachten wisselen over een bepaald idee; de community inspireert en motiveert. De spreekwoordelijk ’schop onder de kont’ zorgt er ook voor dat ik effectief stappen zet!”

member since 2018
Silvie Bonne
fotografe

“Het leukste aan LikeBirds vind ik de community met fascinerende en inspirerende members. Die heeft al zo vaak tot toffe projecten en samenwerkingen geleid.”

member since 2014
Kristof Vanherle
founder Seefo & financial consultant

“Bij LikeBirds wordt het ongedwongen netwerken enorm gestimuleerd. We lunchen samen, nieuwe members worden geïntroduceerd en er zijn veel activiteiten. Het membership creëert echt opportuniteiten.”

member since 2016


Get inspired, take
action, be better &
enjoy the road...


Ook op zoek naar een community met een dynamische vibe?

check onze memberships

© 2014 - 2022 LikeBirds - BTW BE 0847.126.833 - privacy policy - cookie policy - sitemap