What a ride
it has been
so far

In 2014 nog een coworkingexperiment, twee jaar later verliet LikeBirds al z’n nest op zoek naar een permanente, ruimere locatie.

We groeiden ook op andere vlakken: meer members, meer activiteiten en events, meer samenwerkingen en yes, nog méér goesting.


MEET OUR TEAM

Compact en toch groot


Creatieve coworking Gent | LikeBirds | boek een gratis try-out dag

CORE TEAM

Vicky (founder) & Lien (rechterhand) vormen het core team van LikeBirds. Compact en wendbaar. Of lean & mean. Precies zoals we het willen.

Heb je vragen, opmerkingen of complimenten?
Mail ons op vicky@likebirds.be en lien@likebirds.be

Creatieve coworking Gent | LikeBirds | boek een gratis try-out dag

EXTENDED TEAM

Bij LikeBirds worden we letterlijk omringd door een team van creatieve freelancers en ondernemers. We werken graag samen met deze bende getalenteerde professionals.

Doorheen de jaren ontstonden al ongelooflijk veel én straffe collabs. We are lucky bastards.


DID YOU KNOW?

Naast LikeBirds runnen Vicky & Lien ook een event studio gespecialiseerd in corporate events. Check thisway.be. Same drive, different clients...


CORE VALUES

In deze geloven we vollenbak


Coworking is about the people

Always! Hoe fancy een locatie ook mag zijn, de waarde van coworking zit vooral in de community. En daar ligt onze focus; het bouwen van een netwerk met toffe, gelijkgestemde professionals die hun struggles delen, ideeën aftoetsen, een klankbord bieden tot zelfs vaak samenwerken.

Be open-minded, kind & curious

If you’re not nice to the waitress, you’re not a nice person. Simpel gezegd: respect en vriendelijkheid zien we als een absolute must, bovendien willen we iedereen met een open blik benaderen en zijn we nieuwsgierig naar de mens achter de onderneming. Deze LikeBirds-cultuur zullen we altijd blijven bewaken.

Aim for thriving, not just surviving

We aim to thrive. LikeBirds en de members laten bloeien is het doel. Het is de reden waarom we constant streven naar verbetering en vooruitgang. Zo kunnen we een relevant, positief en duurzaam verhaal schrijven. We zijn ambitieuze beestjes & we are here for the long run.

Succes comes in many different ways

Succes wordt vaak gemeten aan de hand van omzet of aantal medewerkers. Groter, meer, sneller…  en dan ben je toppie bezig. Die visie voelt voor ons erg beperkt: bigger is not better, better is better! Succes betekent ook interessante projecten, verbeterde producten, betekenisvolle samenwerking... welkom in 2021.

Together we are better

Yes we are,
 
want het bundelen van creativiteit en expertise, zorgt voor een enorme slagkracht! En het is behalve fijn ook stimulerend om deel uit te maken van een ambitieuze, dynamische groep. We helpen elkaar alleen maar hogerop.

Creatieve coworking Gent | LikeBirds | boek een gratis try-out dag

OUR STORY

Van experiment naar
dynamische coworking
community...


TRY-OUT TIME

In 2014 startte Vicky LikeBirds op als een coworking-experiment, en dit in de machinekamer van de oude gasfabriek op de Tondeliersite. Een prachtig gebouw van architect Georges Bontinck.

De ruimte had een plafond van 6 meter hoog, industriële ramen, een eigen tuin, een coole bar... maar ook een tijdelijk contract.

Die beperking bleek net perfect om het LikeBirds-concept te testen: experimenteren en aftoetsen, zonder al te grote engagementen aan te gaan.


MOVING ON

We hadden chance, het concept sloeg aan en onze community bleef groeien. Time to move on, en dus gingen we op zoek naar een groter pand met een contract op lange termijn.

In 2016 verhuisden we naar de Eskimofabriek-site. Ook hier vielen we voor het industriële kantje: een historisch gebouw met hoge plafonds, een zee van natuurlijk licht en een creatieve, no-nonsense vibe.


FUTUREPROOF

LikeBirds startte als een coworking space, door de jaren heen verschoof de focus naar onze creatieve business community. Het deed ons anders kijken naar onze way of working.

In 2020 herwerkten we onze memberships. Vandaag is er meer flexibliteit en vrijheid, zijn er meer samenwerkingen en is de vibe in de community enkel nog dynamischer geworden. Dear future, we’re ready!Building this crazy, beautiful
community since 2014...


Interesse in een collab of advies rond community-building?

contacteer Vicky

© 2014 - 2022 LikeBirds - BTW BE 0847.126.833 - privacy policy - cookie policy - sitemap